Terug naar Home

Juvama is vakmanschap in RVS

Juvama heeft meer dan dertig jaar aan vakmanschap in huis. Werken met RVS begon bij de grootvader van Juvama-eigenaar Bas Klarenbeek. Hij was een van de eerste TIG (Argon-rc) lassers van Nederland. Zijn zoon - de vader van Bas - heeft het familieberoep voortgezet door in de jaren '80 Elbanton op te richten. Nationaal en internationaal een begrip als het gaat om RVS-producten en laboratorium-toepassingen.

Bij Elbanton is de basis gelegd voor het latere Juvama. Bas is hier doorgegroeid van hulp in de werkplaats tot gediplomeerd metaalbewerker. In 2010 was het voor hem tijd om op eigen benen te staan. De voornamen van Bas’ drie zonen Julian, Valentijn en Mathieu zorgden voor de naam van zijn onderneming: Juvama. Inmiddels een gevestigde naam in de RVS-branche met een eigen werkplaats en showroom in Rossum.

Hier staan we voor

Voor elk vraagstuk is door ons een oplossing in RVS te ontwikkelen. We produceren naar wens per stuk of in serie. En in elke afmeting denkbaar. Ook in combinatie met andere materialen.

Vakmanschap

Vakkennis en vakmanschap zitten in onze kern. Al onze producten zijn goed doordacht en hoogwaardig uitgevoerd.

Eigen voorraad en productie

We produceren in eigen beheer met een ruime voorraad RVS. De tijd tussen concept en productie is daardoor zo kort mogelijk.

Persoonlijk

We bespreken wensen graag persoonlijk door. Zo begrijpen we de gebruiksomgeving en doen we het best passende voorstel.

Bovenstaande film toont in het kort een indruk van ons bedrijf

Onze werkwijze

We begeleiden klanten van concept tot (technische) realisatie. Elk product dat onze werkplaats verlaat is uniek in zijn soort en uitgevoerd in duurzaam RVS. Dit is hoe we werken:

  • We bespreken uw vraagstuk of RVS-toepassing persoonlijk
  • Ons passend voorstel volgt zo snel mogelijk
  • Bij akkoord maken we onze gezamenlijke planning en start de productie
  • Wanneer gereed leveren we naar wens het RVS-product op locatie af

We hebben al ruim 30 jaar ervaring in werken voor laboratoria, industrie en particulieren. Ons werk staat onder andere bij : Kiwa Nederland, Norit , Sanquin, Rijkswaterstaat, Danone Nutricia, Friesland Campina, ACE Pharmaceuticals BV, Groene Hart Ziekenhuis, Princes Maxima Centrum, I.F.F. en meer.

Onze werkplaats

We beschikken over een uitgebreid en modern CNC-gestuurd machinepark en een grote voorraad aan roestvast stalen materialen. Ons volledige productieproces is in eigen beheer. Zo bieden we onze klanten ruimte voor korte levertijden en voldoende flexibiliteit.

We begeleiden klanten van concept tot (technische) realisatie. Onze jarenlange ervaring leert dat er voor elk vraagstuk een oplossing in RVS denkbaar is. RVS-toepassingen produceren we naar wens per stuk of in serie.

Ook voor uw vraag een passende RVS-oplossing?

We spreken u graag persoonlijk. Om zo de best passende oplossing voor uw situatie te bedenken.

Neem contact met ons op