Laboratorium

Laboratorium

RVS producten waarbij toepassing en functionaliteit samenkomen. Wij ontwikkelen en maken producten waarmee u verder komt. U vindt hier een groot aantal voorbeelden van RVS producten voor het laboratorium.

Bekijk het aanbod
Industrie

Industrie

Het toppunt van RVS plaat en constructiewerk. Elk product wordt vakkundig in de juiste afmetingen gemaakt. Veel ervaring en een modern machinepark maakt het mogelijk om voor elke toepassing een constructie te maken.

Bekijk het aanbod

Samenwerken

Juvama is onze "hofleverancier" voor RVS producten, van kleine onderdelen tot grote halffabricaten.

In een prettige sfeer met een flexibele houding en veel inzet, hebben we al veel producten op de markt gezet, en realiseren we nu al meer dan 10 jaar samen diverse projecten bij toonaangevende afnemers.

Met Juvama en eigenaar Bas Klarenbeek hebben wij onze behoefte aan rvs maatwerk kunnen invullen dankzij het vakmanschap en de creativiteit van de organisatie.
Of het nu een tafel met rvs onderstel, roosters voor convectorputten of rvs schilderijlijsten, alles uitgevoerd tot in perfectie en met uitstekende after sales service.

Van harte aanbevelend.

Fam. Damen
Hedel

We genieten wekelijks van onze mooie buitenkeuken, waarbij veel rekening is gehouden met praktische zaken en maatwerk. Vakantie is nu in het weekeinde thuis, zeker nu met de maatregelen corona waarderen we dit vakantiegevoel in het bijzonder. De rondleiding op het bedrijf met uitleg over dit vakmanschap hebben we erg gewaardeerd.”

Fam.Roelofs, Zeewolde